View Single Post
Staro 09.09.2006., 21:05   #5
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Alien Pregled postova
ovo gore je slozeno prema tisini ili samo ponudjeno kao opcija ? jer ako je buka "podjednaka" onda je sharkoon izbor... koji od navednih (ili mozda svi) ima moleks?
Čuj, iskreno, nemam pojma kak je koji tih.

Imam doma Glacialtecha od 80mm, ali on se okreće na 2200rpm-a, dok se ovaj ponuđeni u Ve-milu na 1700rpm.

Taj GT-jac na 7V se ne čuje, a puše. Na 5V ga niti ovi silence freekovi neće ćuti, a opet puše jače od većine (na 5V ofkors).

Po slici je isti ko moj, valjda je dobar.

Za AC su rekli da je prokleto tih (na linksovom forumu, ali od ljudi kojima se može vjerovat), ali on ti je thermal controlled i frajer na linku dole je reko da na 7V i manje ne dela. Znači, tih, ali on sam sebe kontrolira.

Iz mog iskustva sa AC-om, stvarno vjerujem da su im ventovi tihi...

Sharkoon, na kraju me razočarao. Istina, kupio sam onaj mali, 40mm kojega su rangirali sa 16db. Taj vent je glasniji sigurno od tih 16, rekao bih negdje oko 30db (subjektivno). Tako da sam se razočarao u Sharkoon-u.
Silent Eagle im je navodno tih, ali on dođe 60kn, što je pak previše.

Da ja biram, išao bih na GT-jca ili na AC-a. GT-a mogu ja sam kontrolirat, pa time dobiva malenu prednost.

I da, GT nema molex (moj barem), no noviji, kako yedwy kaže, većinom imaju i 3-pinski i molex na sebi. Znam da GT-ice od 92mm i 120mm imaju oba.
Konverter ti dođe oko 5kn