View Single Post
Staro 09.09.2006., 13:45   #22
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Joj, već me stvarno neki nervirate sa time kaj pljujete po TT-u. A pogotov na temelju izgleda. Idiotarija je neka dva kučišta uspoređivati po izgledu - svaki čovjek ima drugačiju definiciju ljepote.

Dečko je kupil TT, i kaj onda - njemu paše. Nit je govoril niš protiv drugih kučišta već je samo hvalio svoje. Nikome nije rekao, moraš kupiti TT-a umjesto Chiefa i tako.

Već stvarno idete na nerve neki, kad pljujete po drugim kučištima i po momku koji je kupio TT. Iznio je samo svoje mišljenje i nije ništa drugo rekao.

Ja kupio starog Chief-a, prva verzija Dragon-a, sa ventovima veličine 80mm koje stanu u njega (znači ništa od 120mm), kojem se još šarafe i HDD-ovi u kaveze i mora se i šarafit CD-ROM na držaće pa onda u kučište, mora se šarafit i PCI kartice. Ali znate kaj? Veselim se ko malo dijete oko njega i užitak mi ga je slagat unutra i kablove skrivat...

Dajte se neki skulirajte, sa izjavama imate Stacker i ne gledaj niš drugo...350-450kn mi je max. za neko midi kučište, sve preko toga je plaćanje danka marci....