View Single Post
Staro 18.07.2003., 09:23   #10
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Re: Ma molim vas !

shared folders-->sessions i prati logove. ako skužiš da neko kenja, čupaj kabel.

ma nisam paranoik (ah taj denial ), nego sam mislio da ce na LANu bit i ekipe koju nepoznam, pa rekoh zlu ne trebalo. na kraju je ispalo da je sve bila ekipa koju znam. na ntfs sam se vec prebacio, jer sam mislio da ako imam fat32 da mi je puno-puno lakse upast na komp (tak je neko gore napisao). ja sam shvatio da na fat32 share ne radi dobro :confused: , e jesam tuka, ali nije bitno nije mi bilo tesko.-->
Citiraj:
Originally posted by Horza
kaj je vama ' zar ste svi paranoični? ovako... bez obzira na filesystem ono što šeraš moraš sam odrediti da želiš šerati. dakle, za sve i jedan folder koji želi samo desni gumb sharing i bok.
ostani na FAT32 i stalno si gledaj u computer management-->shared folders-->sessions i prati logove. ako skužiš da neko kenja, čupaj kabel.

ma nisam paranoik (ah taj denial ), nego sam mislio da ce na LANu bit i ekipe koju nepoznam, pa rekoh zlu ne trebalo. na kraju je ispalo da je sve bila ekipa koju znam. na ntfs sam se vec prebacio, jer sam mislio da ako imam fat32 da mi je puno-puno lakse upast na komp (tak je neko gore napisao). ja sam shvatio da na fat32 share ne radi dobro :confused: , e jesam tuka, ali nije bitno nije mi bilo tesko.
Elven je offline   Reply With Quote