16.07.2003., 23:34
|
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: Re: Re: nemoj mi rak ranu.....!!!!!!!
Citiraj:
Originally posted by mitzek
čuj,a si ti ziher siguran da nisi JA???? ma daj odi spat....ja imam38,12000 m2 grunta pesa,mačku ženu i dvoje dece.subotom ujutro navlečem adidaske i kutu+šiltericu i kosit travu!!!al ne kasnije od 630!!!!tak da susedi primete razliku izmedu njihovihstarih kosa i moje "overclockane#viertakt tecumseh ohne auspuff getrieben zusammen!!!!joj,miško kad kresne,a ja ponosno zaturiram,okolo se čez obloke čuje očajnički krikovi::neeeeeee,kreten i luđak je opet domaaa,bežmo ženo,makar i k punici... aja pokosim 100-150m2,lepe se sednem,nogu prek noge i cuclam teškom mukom ohlađenu i odrađenu pivicu...a susedi sam mrko glediju,al niš ne govore...jer dobro znaju ko je šef arsenala i glavni raubšic u okolici
ak ne veruješ,dojdi pa vidi,ak ti se svidi,bume ti našli kakev grunt ....pa štihaj i kosi po celi bogovetni dan!!
|
A ne-ne...ja se držim reda i običaja...tak da je kosilica dobra stara "štilovka"  ..."zvajtakt" tak jasno...
Da vidiš kak to ruži kad se zvuk počne od bregi odbijat...
Susedi počnu klet,moj pes se drevi na kosilicu,ostatak lokalnih pasa se priključi reda radi...živi tulum...
|
|
|