View Single Post
Staro 16.07.2003., 23:19   #5
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Re: Re: nemoj mi rak ranu.....!!!!!!!

Citiraj:
Originally posted by Jelc
A čuj-to ti je tak...
Kad polako postaješ "stari šišmiš" moraš se malčice primirit...

Joj-čekaču do četri banke...i nakon toga obavezna klasika
Fino bum si stavil na glavu plavu šiltericu,na noge bate...i "šefovsku" plavu kutu...onu do koljena

Pa fino ujutro čik u zube,i bar jednu vuru polako obilaziš grunt i prezirno gledaš susjede
Tak...

Istini za volju-trebal bi imat i bar neku malu frezicu/sa "prikolicom" tak jasno ,inače cijela spika nema smisla...

Moraš si dat posla i zanimacije...tipa da sagradiš nekaj na susjedovoj međi/ili još bolje bar metar unutra/,pa bu se još tvoji unuci sudili

I nebudeš nikad imal problema sa živcima i "stresom"...
Sve bu ti to pod normalno.

čuj,a si ti ziher siguran da nisi JA???? ma daj odi spat....ja imam38,12000 m2 grunta pesa,mačku ženu i dvoje dece.subotom ujutro navlečem adidaske i kutu+šiltericu i kosit travu!!!al ne kasnije od 630!!!!tak da susedi primete razliku izmedu njihovihstarih kosa i moje "overclockane#viertakt tecumseh ohne auspuff getrieben zusammen!!!!joj,miško kad kresne,a ja ponosno zaturiram,okolo se čez obloke čuje očajnički krikovi::neeeeeee,kreten i luđak je opet domaaa,bežmo ženo,makar i k punici... aja pokosim 100-150m2,lepe se sednem,nogu prek noge i cuclam teškom mukom ohlađenu i odrađenu pivicu...a susedi sam mrko glediju,al niš ne govore...jer dobro znaju ko je šef arsenala i glavni raubšic u okolici
ak ne veruješ,dojdi pa vidi,ak ti se svidi,bume ti našli kakev grunt ....pa štihaj i kosi po celi bogovetni dan!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	img00009.jpg‎
Views:	171
Size:	73.6 kB
ID:	413  

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote