ne, ma nije ovo za osvjetljavanje, ovo mi je točno trebalo jer ovo ne služi da osvijetli nešto nego da svijetli ispod zatamjene površine a da jače svijetli bilo bi ružno, samo mi smeta kut što je vidljivosti slab pošto je u prvom planu ljeva strana casea a led ide na prednju. Nisam dobio kabum na 12, svijetli isto ko i na 5 jedino me muči sad kaj sam prevelike rupe izbušio za njih pa moram za svaku nešto gurat između(komad papira ili tak neke). bajdvej, kaj si ti uvjek oflajn ili si po noći na netu ili nemaš vremena ili si me blokiro. Valjda je zato kaj sam u suprotnom turnusu. IZGLEDA DA IH SPAJAM PARALELNO U SVAKOM SLUČAJU ILI ĆU KOMBINIRATI PARALELNO I SERIJSKI, pa kolko radi da radi(jeftine su) jedino me muči kaj sam ih uzalud uguravao nutra i učvršćivao i kaj ću to morati s novima raditi. Ja neznam kak mi se ovo dalo pisati opće i cijenio bi da pročitate iako vam se neda. I pitam drugi put di mogu negdje blizu tu u ZG nabaviti PLJEKSI najjeftinije, važno da nije zgreban ko u pjevecu.