View Single Post
Staro 19.06.2002., 08:03   #6
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Stormeye
Inače trenutno nemam nijednu igru zato što iz mog žanra tj.racing nema ništa pametno
barem ja tako mislim
STCC je neko vrijeme bio dobar
Dali si ikada probao Sports Cars GT? Istina je da igra nije frishka, ali jos nisam sreo realniju simulaciju utrka sto se tice protivnika. Nisu savrsheni roboti koji nikada ne grijeshe. Upravo je uzhivancija kada na tretjem mjestu ganjas prvu dvojicu, kada odjednom u jednom dugachkom zavoju drugi izleti sa staze uz oblak dima, jednostavno, izgubio ga je u zavoju, previshe gasa i leeetiiiiii van sa staze.
Sto se tice igrivosti, nema joj ravne medju simulacijama. Ugodno se igra chak i preko tipkovnice (dovoljno je ukljucitiodredjene pomoci kod upravljanja koje prvenstveno pomazu na ravnim pravcima), dok je s volanom pravo ludilo. Ako uletis s kotacima na rubni kamen pod malo chudnim kutom, spinanje je neizbjezhno. Vizualno je igra lijepa, a dodatna pogodnost je sto nema suvisnih detalja oko staze. Mana je sto se ne vide ostecenja na autima, ali to i nije toliko vazno, barem po meni. Vaznije je da je igra vrhunska i igriva. Sto se tice stabilnosti, tu je u vrhu. Cak je i patch za igru dostigao broj 1.51, a i dodali su tri auta.
gpremec je offline   Reply With Quote