View Single Post
Staro 16.07.2003., 15:12   #2
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Re: Zderonje 2:kak Sam Tu I Tu Dobre (zdral!) Jeo!!!!

Citiraj:
Originally posted by mitzek
evo kak sam obecal...
posto vam je interesantnije trveljanje o zdranju i sr,,u ,nego da pomognete drugu u nevolji ,potezem ova jocker thread da vas odrzim u dobrom raspolozenju dok cekate 1 dan godisnjeg ili da olaksamo onima kaj su se vrnuli s njega i da ih podsjetimo da se pohvale di su dooobro papali....

evo,ja prvi... ak vas put odnese po staroj lujzi(luizijani-od karlovca -prema rijeci i lievevu crikvu i to..)svakak si odmorite noge i ketace(bilo koje-bike,motobike,afto,kamijoncek,slepercek,,kanader..)
svratite u fuzine u krcmu Bitoraj....sam za znalce goranske kuhinje...
deteljnije za GDINA JELCA::vepric ili kozlic ispod peke,pohani zablji batci,gulas/paprikas od 3-4 vrste divljaci,filana raca,pazi sad ,bijeli bubregi od vepra u vinskom saftu i poznatim lovackim okruglicama.. a da ne spominjem predjela ala sira,vrhnja,luka ,speka,dom, sunke,a deserti ohohoho...sega i svacega....da nebi mislili da sam to maznul se odjemput,nisam ali 3-4 puta i dosti toga se isproba!!ekipa ima klopu po sistemu gableci il ruckovi (obiteljski,ne ) tak da su im cijene cist ,cist pristojne..(cca 100-120kn za 2 osobe ,sa salatama i cugom...ah da i konobaricom u borosanama,ali bez menopauznih problema...sam s dlakama na nogama i ispod nosa ,,al glavno da su dlake ostale na njoj ,a ne na tanjurima!! )

evo,moj prvi...imaaaa toga joooos
Ma tu cestu znam napamet...nije ni tam kak je nekad bilo...
Nemrem ni vidjet više njihovu murju...a i ljudi su malo ....

Ak si u prolazu-onda je tak-tak...čim skuže da nekaj tam delaš...pa-pa...

Slično kao i kod nas
Samo kaj bu ti se prigorec smješkao dok ti ga "me-će"...

A i taj je put fakat bio naporan...te moraš pazit na one lude RI...te poznaš skoro sve...kak su godine išle staru Luizijanu sam skroz izbacio...nakon toga staru karlovačku...jebiga...nije to ko" kad si imal 18...

A i na pumpare ne prodaju više motorni petrolej i daju račun za dizel

Joj...kak je to bile lepe kad si mlad i bedast...

Da sad odem negdje tamo na ružionu-morao bih prije rezervirati sobu...ma nema šanse da bih se tam vozio jampi...još kad vidim kakvih sve bedaka ima za volanom...
Jelc je offline   Reply With Quote