View Single Post
Staro 06.09.2006., 00:25   #40
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Gledajte, nije problem u unutrašnjosti (kvragu, i meni se sviđa unutrašnjost Armora, ima čak i par boljih rješenja nego na Stackeru), ali vanjština TTovih kućišta je horror.
Mislim, dizajnera Sharka bi trebalo zadaviti (prednja maska, lijeva stranica), Eureke (bezlična prednja maska), Kandalfa (zašto im je TO trebalo - em smeta, em je pljunuti Armor osim te maske i još po toj cijeni), Armora (Always Ultra kućište - sad i sa krilcima koja škripe i smetaju), a o kičastim starim Xazerima neću ni govoriti (kič nad kičem je bio onaj Skull). Naravno, to je samo moje mišljenje.
I još jedna stvar. Plastic, kažeš da si oblijepio Akasom Sharka. Kako si riješio lijevu stranicu? BTW, ono sa zatvaranjem vrata je išlo Chiefteca kojeg sam ja slagao i kojem nisam mogao zatvoriti vrata bez kutnog kabla.

Još kao minus bi naveo i nepostojanje filtera na bočnoj stranici Sharka.

Samo još jedna nota bene. Ja nisam nikakav tatin sin. Ja sam Sharka vidio i ne pada mi na pamet ga koristiti jer je jedno od najružnijih kućišta koja sam vidio (ponovo, moj ukus se očito razlikuje od tvoga i to poštujem). A doma mami, tati, seki, baki ili kome već možeš govoriti da šute. Meni nećeš. Ako ti se moji postovi ne čitaju, imaš ignore listu.
Sky je offline