View Single Post
Staro 16.07.2003., 14:00   #1
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking Zderonje 2:kak Sam Tu I Tu Dobre (zdral!) Jeo!!!!

evo kak sam obecal...
posto vam je interesantnije trveljanje o zdranju i sr,,u ,nego da pomognete drugu u nevolji ,potezem ova jocker thread da vas odrzim u dobrom raspolozenju dok cekate 1 dan godisnjeg ili da olaksamo onima kaj su se vrnuli s njega i da ih podsjetimo da se pohvale di su dooobro papali....

evo,ja prvi... ak vas put odnese po staroj lujzi(luizijani-od karlovca -prema rijeci i lievevu crikvu i to..)svakak si odmorite noge i ketace(bilo koje-bike,motobike,afto,kamijoncek,slepercek,,kanader..)
svratite u fuzine u krcmu Bitoraj....sam za znalce goranske kuhinje...
deteljnije za GDINA JELCA::vepric ili kozlic ispod peke,pohani zablji batci,gulas/paprikas od 3-4 vrste divljaci,filana raca,pazi sad ,bijeli bubregi od vepra u vinskom saftu i poznatim lovackim okruglicama.. a da ne spominjem predjela ala sira,vrhnja,luka ,speka,dom, sunke,a deserti ohohoho...sega i svacega....da nebi mislili da sam to maznul se odjemput,nisam ali 3-4 puta i dosti toga se isproba!!ekipa ima klopu po sistemu gableci il ruckovi (obiteljski,ne ) tak da su im cijene cist ,cist pristojne..(cca 100-120kn za 2 osobe ,sa salatama i cugom...ah da i konobaricom u borosanama,ali bez menopauznih problema...sam s dlakama na nogama i ispod nosa ,,al glavno da su dlake ostale na njoj ,a ne na tanjurima!! )

evo,moj prvi...imaaaa toga joooos

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote