View Single Post
Staro 05.09.2006., 21:32   #2
fudo9
Premium
Moj komp

fudo9's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Talking skystar...

Ponosni sam vlasnik DVB-S kompleta i o njemu ti mogu reci samo najbolje...Idemo ispocetka.Da treba ti ta kartica,i imas srece sto si nasao verziju sa daljinskim.Bez premca je najbolja. Treba ti tanjur promjera 90 cm(za bolji prijam) koji ce ti netko morati postaviti i okrenuti ga na 13 stupnjeva istočno. Dalje, trebaju ti 2 LNB glave za prijam sa 2 satelita,Hotbird i Astra, te Diseq uredjaj koji signal sa te dvije glave spaja u jedan. Obicni koaksijalni kabel je dovoljan,ne znam koja ti duzina treba... Kada instaliras karticu u komp,rijesi drivere i spoji je sa antenom. E sada softver...preporucam ProgDVB,po meni najbolji i najjednostavniji softver. Buduci da o onom sto te konkretno zanima,tj. sivim aktivnostima ne mogu pisati na ovom forumu zbog pravila, mozes mi poslati mail,ili odi usenet ,na grupu o sat tv na pc-u,nisam sto posto siguran kak se zove...eto,pozdrav.
p.s. kvaliteta slike ti ovisi od kanala do kanala,ali recimo filmski programi poput Multivisiona i Taquilla imaju DVD kvalitetu,a glazbeni imaju bolji zvuk...al u globalu je bolja nego na obicnoj tv,cak i od dvb-t
fudo9 je offline   Reply With Quote