Citiraj:
Autor micro
nažalost, ponekad uz nižu cijenu dolaze i manje kvalitetni dijelovi, nasreću kod elektronike ne mora to biti tako izraženo,.
|
Da, upravo tako,
ponekad. Srecom, "elektronika", odnosno komponente, su danas toliko jeftine i jednako (ne)kvalitetne da ustede po tom pitanju uopce ne postoje.
Citiraj:
firme stavljaju drugačije zahtjeve pred proizvođača u odnosu na zahtjeve šireg kruga korisnika
|
Naravno. Bas je iz tog razloga zasto se zuti PC-i kvare preko deset puta vise nego brandovi koje kupuju te iste firme.
Citiraj:
kad je u pitanju ecs, ja to govorim iz prethodnih iskustava s njihovim pločama, koje su se valjda u međuvremenu popravile ali me više ne zanimaju.
|
Vidis, to nije ispravan stav. Sjecam se dana kad je vas DFI na kojeg neki imaju mokre snove i nocne polucije radio ploce jednako kao sto bi FAP radio NASA-in svemirski program. Ne da su sada nesto znatno manje losi, ali su, eto, stekli (nezasluzenu) popularnost kod mladjih wannabeja.
Citiraj:
ne mislim da je dfi puno bolji od drugih, to neka procijene drugi, meni je moja dfi ploča odgovarala radi dodatka koji mi trebaju i to je razlog kupnje, i kad je izašla nisam imao neku dostojnu alternativu, i sad sam stvarno zadovoljan s njom.
|
Kojih dodataka, a da ih nije imao netko iz "nize lige"?