Tema: Le Mans 24h
View Single Post
Staro 18.06.2002., 22:07   #17
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by greg SE
da nisam nebi imao onoliko gresaka u pisanju posta kojeg si quotao.bio bi lijepo naspavan i vidio tipkovnicu
PA utorak je. Utrka je bila subota/nedjelja. Mislim, stigo si se naspavati. Bar malo.

Osobno mi je to najinteresantnija utrka koju imam prilike pratiti na TV. Nije samo u pitanju tko pobjedi, vec sto se sve desava, tko odustane i na kakav nacin, tko ima kakve probleme. Za mene je ta trka prepuna detalja, ukljucujuci i cijeli tjedan prije trke intervjui s bivsim vozacima, sadasnjim vozacima, timovima, tko sto zeli i ocekuje od utrke (sjetimo se samo fijaska Cryslera prije par godina kada su najavljivali pobjedu i dominaciju, a imali su toliko problema da nisu imali sanse).
Sve u svemu, ta utrka je za mene vise od toga tko je pobjedio (makar je to opako dobar osjecaj kada pobjedi onaj za koga navijas).

Uostalom, ta tri Audija na prvim mjestima nisu tamo slucajno, ipak su to pripreme koje traju i po cijelu godinu. Mnogo su ulozili i ostvarili svoje zelje i ocekivanja. Nije mala stvar imati sva tri vozila na prva tri mjesta nakon 24 sata utrke.

Zadnje izmijenjeno od: gpremec. 18.06.2002. u 22:18.
gpremec je offline   Reply With Quote