View Single Post
Staro 05.09.2006., 14:25   #54
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
@jolka hehe ma bude sve 5 ak je nova revuizija velim ti asus je svojim inzinjerima hm kak da to velim oslobodio ruke i reko napravite the plocu a oni bili poslusni

@micro ecs ima novi managment...tolko o tome...najveci je zato jer ima srot?km...necemo sad io tomejako dobro znam kaj pis ena portovima i nije samo foxconn...on medu ostalom radi i sata data kablove...dakle i najveci je za hdd-ove? ah da te lanparty jako hvaljenje ploce...sijecam se ja rev a na soketu a...to je bila ploca...NE...ter rev b je valjala...infinity je bil ajos bolja a bila je namjenjena da bude jeftinija od lanparty...isto tako znamo kakve su dfi ploce bile za intel... nhf al dfi je dugo u tom segmentu al tek nedavno je procvijetao i stjekao ime...isto kao i epox...kad smo vec kod njega...recimo 9npa+ ultra je zderala dfi lanparty nf4...obe ultra chipset...epox u vecini je po stocku bio brzi...hladenje...9npa+ ultra je imala pomaknut chipset od grafe...tj sa strane...i temp je bila puno niza isto kao i razina zvuka...tolko o tvom hvaljenom dfiju...nisam reko da je losa ploca...vec samo da niej bogom dana i da ima MANA...dobro nf4 chipset je smijeh al necemo sad ni o tome...
epox ima taj famozni atx konektor u sredini tj iznad cpu-a zasto...ajd malo razmisli kakvi su naponi,smetlje gubici na daljinu?!?!?a ako imas imalo maste lako sredis taj kabel a ti nimalo ne smeta...sad kad opet malo citam...hehe lanparty serija kao kod nf3 lp?onaj sata konektor pokraj cpu.a?to zoves layout inace dfi je onaj koji daje 4 v memi ne epox...epox daje mizernih 3.3 dakle sad si sam sebe pokopao tvrdnjom o dfiju ili?sijecam se ja isto tako o izlascima biosa za dfi?kolko 100 komada u 3 mj? asus kopira raspored meme od dfija?!?! odakle ti ta?!sry mislim da lanaparty govori jednako ko republic of gamers isto kao i fatality...to je marketing o cemu ocito malo znas...da u sitnicama se vidi kvaliteta...istina...npr gigabyte ima sad all solid kapacitetore...(neda mi se prevodit)to znaci da je kvalitetniji od asusa,epoxa,abita,dfia???...gle ruku na srce abit epox dfi gigabyte msi asus foxconn(koji se konacno probio u high end) su sve kvalitetne ploce...koje su dizajnirane da rade na stocku...onda se vidi kolka je razlika u kvaliteti...i znamo tko onda pobjeduje ili

nhf svak ima svoj stav oko voljene ploce...eto ja sam imao skoro sve ploce koje mos nabavit...i mogu ti rec da me epox najvise zadovoljio..ustvari malo vise gore imas moj poredeak po iskustvima

mc_fish je offline