View Single Post
Staro 05.09.2006., 01:44   #50
SlavoS
Premium

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Autor Vedran_Links Pregled postova
Ukoliko je došlo do nekih problema svakako ste se mogli obratiti vodstvu te se potužiti na djelatnika ukoliko je došlo do problema.

Sutra tokom dana ćemo istražiti gdje se dogodio problem te obavjestiti kako ljude tako i Vas.

Najbitnija stvar Links-a je susretljivost naših prodavača prema kupcima tako da o slučaju trenutno nemogu raspravljati dok ne vidimo što se dogodilo.

U vezi foruma nemogu raspravljati pošto imamo podosta korisnika registriranih koji u pravilu nemaju problema sa registracijom.

Najvažnije od svega je to što ukoliko ste imali problem sigurno ste ga mogli riješiti no na jedan primjeren način.

Vedran
Links d.o.o.
mozes istraziti onda jos i ovo.
prije nekoliko dana dolazim u duckas kupiti monitor, samsung sm 930 bf.
zamolim prodavaca da mi ga raspakira i pristeka, ako nema "mrtvaca" kupujem (bitan je i vizualan dojam s obzirom da je za bolju polovicu)
i tu pocnju problemi, te ga frajer nemoze raspakirat, te moze raspakirat ali ako prvo platim,...
ok kazem ja, platit cu nisam za***ant ali ako ima "mrtvaca" dajte mi ga odmah zamijenite da nemoram sutra ponovo vozit iz samobora.
i tu se nastavljaju problemi, trgovac mi hladno kaze nemoze, kao prvo to mu je zadnji na skladistu, a kao drugo ako i ima "mrtvaca" unutar tvornicke specifikacije nema zamjene,...
i onda sam ja kao trece fino otisao u HGSPOT, zamolio sam probu, trgovac je bio maksimalno korektan(zamijena nije bila upitna), nakon preuzimanja dacki na servisu odradili su svoje, a ja sam za svoje novce bio gospodin kupac.

da nebi bilo zabune, u Linksu sam do sada potrosio sto svojih sto tudjih novaca vise od 10K kn.

da i doci cu ponovo (svako moze imati los dan), ovo je prvi zuti,...