View Single Post
Staro 04.09.2006., 22:06   #34
Lesa
Premium

Lesa's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
.....To kaj je on izivciran, je njegov problem, a problemi se ostavljaju doma a ne na poslu. Da radi kod mene sad bi kupio krpice i bio na burzi!
Alaj slikaš sliku...to govori višegodišnje radno iskustvo sa ljudima iz tebe? Nemoj davati takve paušalne ocjene bez da si bio na takvom radnom mjestu..pravi hrvatski kapitalist, Uostalom lajavica je nešto zašutila. Di je popis onoga što je htjela uzeti?

Ne_zna zaposlenik u prodaji za svaki artikl koji dolazi.
Kad moji u prodaji ne znaju nazovu mene, nekad ni ja neznam jer mi se artikl izgubi u šumi artikala koje sam naručio.
Dok se spojim na dobavljačev site, izgubim zbog loše aplikacije 10min.
Spojim se, tamo mi napiše da je artikl u backorderu. Neznam kada će biti kod njih.
Pošaljem mail u Irsku i čekam odgovor. Možda mi je kontakt na ručku, možda je zapalila pljugu, možda radi nešto važno pa neželi prekinuti, možda je na sastanku?
Dakle čekam. Prodaja opet zove mene. Možda sam na ručku, možda sam zapalio, možda radim nešto važno...

A Links radi sa 5-10 dobavljača koji svaki ima svoje isporuke, manjak robe na lageru, zauzete telefone kada pokuša doznati vrijeme dolaska...

kužiš poantu? A ti bi dijelio otkaze...