View Single Post
Staro 04.09.2006., 22:05   #33
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Ti misliš da je to cura
Inače, links rula. Pozdrav Roti
Je, Rota je car...S njim mi je uvijek drago popričat.
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa kaj ti sada glumis lol. Oke ovo, nisam ni ja imao problema, ali poanta je u tome da je bio arogantan, a o tome da nije nostradamus. Pa ***ote, ako imaju samo tu trgovinu u zagrebu i samo tu u rijeci mozda znaju kada im sto dolazi. Meni su svaki put rekli kad nesto dolazi i tako sam znao da nesto dolazi, jer da neznaju da nesto dolazi mozda bi mi rekli da to nesto ne dolazi ili da neznaju sto dolazi slijedecom posiljkom, a ne ovako. To kaj je on izivciran, je njegov problem, a problemi se ostavljaju doma a ne na poslu. Da radi kod mene sad bi kupio krpice i bio na burzi!
Ne glumim ja niš
I kak ti znaš da je on bil arogantan? A i svatko ima drugačiju granicu tolerancije, pa ako kaže nakaj u šali, nekome je to arogancija.

A i da prodavač mora baš znati di je koja pošiljka je glupost. On je samo prodavač, biti uljudan i pomagat kupcima. Zašto ga nije zamolila da nekog pita (Vedrana ili ko je već tamo u nabavi) kada dolazi što?

Nego odma ovakav post. Nisu ni meni svaki put znali sve reć. Pa se nisam ovak ponašal balavo i pisao postove na tuđem forumu. Zakaj nije kod njih napisala? ima cijeli podforum za to? A i imaju oni telefon za takve stvari što ne?

EDIT:
Citiraj:
Medjutim, ovaj forum je postao (sudeci po reakcijama forumasa) Links.forum 2 i tu se nema sto vise za reci!
Stvarno nije lijepo za vidjet ovakve reakcije prema nekome tko je tek dosao na forum
Lijepa dobrodoslica nema sto!
Ne bi ništa rekao da je ona pokušala fino napisat što je bilo. Nego, oni su njoj rekli ne i samo je to zapamtila. Nek je tražila gazdu, kad je u pravu. Pa nije.

A ovo da je ovo Links forum br. 2 i pokazuje kakvi su ljudi tamo. Pogledaj i vidjet ćeš da je svakome, tko nije imao putra na glavi, Links izašao u susret. Kupac ima prava, ali bome i dućan ima isto neka.