Citiraj:
Autor Sam Fischer
Ti misliš da je to cura 
Inače, links rula. Pozdrav Roti 
|
Je, Rota je car...S njim mi je uvijek drago popričat.
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Pa kaj ti sada glumis lol. Oke ovo, nisam ni ja imao problema, ali poanta je u tome da je bio arogantan, a o tome da nije nostradamus. Pa ***ote, ako imaju samo tu trgovinu u zagrebu i samo tu u rijeci mozda znaju kada im sto dolazi. Meni su svaki put rekli kad nesto dolazi i tako sam znao da nesto dolazi, jer da neznaju da nesto dolazi mozda bi mi rekli da to nesto ne dolazi ili da neznaju sto dolazi slijedecom posiljkom, a ne ovako. To kaj je on izivciran, je njegov problem, a problemi se ostavljaju doma a ne na poslu. Da radi kod mene sad bi kupio krpice i bio na burzi!
|
Ne glumim ja niš

I kak ti znaš da je on bil arogantan? A i svatko ima drugačiju granicu tolerancije, pa ako kaže nakaj u šali, nekome je to arogancija.
A i da prodavač mora baš znati di je koja pošiljka je glupost. On je samo prodavač, biti uljudan i pomagat kupcima. Zašto ga nije zamolila da nekog pita (Vedrana ili ko je već tamo u nabavi) kada dolazi što?
Nego odma ovakav post. Nisu ni meni svaki put znali sve reć. Pa se nisam ovak ponašal balavo i pisao postove na tuđem forumu. Zakaj nije kod njih napisala? ima cijeli podforum za to? A i imaju oni telefon za takve stvari što ne?
EDIT:
Citiraj:
Medjutim, ovaj forum je postao (sudeci po reakcijama forumasa) Links.forum 2 i tu se nema sto vise za reci!
Stvarno nije lijepo za vidjet ovakve reakcije prema nekome tko je tek dosao na forum
Lijepa dobrodoslica nema sto!
|
Ne bi ništa rekao da je ona pokušala fino napisat što je bilo. Nego, oni su njoj rekli ne i samo je to zapamtila. Nek je tražila gazdu, kad je u pravu. Pa nije.
A ovo da je ovo Links forum br. 2 i pokazuje kakvi su ljudi tamo. Pogledaj i vidjet ćeš da je svakome, tko nije imao putra na glavi, Links izašao u susret. Kupac ima prava, ali bome i dućan ima isto neka.