Citiraj:
Autor Vucko
Ajde se skulirajte. Arogantni? Probaj ti provest cijeli dan sjedeći i slušajući kakve sve ljudi imaju probleme, pa onda biti ozbiljan još.
Ja vas ne razumijem. Niti u jednom dućanu nisam imao problema, a pogotovo u Linksu, di su momci stvarno super ( i prodaja i servis). Osim kaj im ne trebaš crtat kaj oćeš, još se moš i zafrkavat s njima...
Kaj ste osjetljivi, katastrofa...
I inače, Links ima samo trgovinu na Trešnjevci i u Rijeci jednu...A što se tiče ove na Trešnjevci, samo riječi pohvale...
A što se narudžbi tiče, zamoliš ih da ti jave preko mail-a ili kada dobiju da ti rezerviraju komad...
A i dobro ti je reko, nije on Nostradamus da zna kada će nešto doći, za to postoji šef nabave.
|
Pa kaj ti sada glumis lol. Oke ovo, nisam ni ja imao problema, ali poanta je u tome da je bio arogantan, a o tome da nije nostradamus. Pa ***ote, ako imaju samo tu trgovinu u zagrebu i samo tu u rijeci mozda znaju kada im sto dolazi. Meni su svaki put rekli kad nesto dolazi i tako sam znao da nesto dolazi, jer da neznaju da nesto dolazi mozda bi mi rekli da to nesto ne dolazi ili da neznaju sto dolazi slijedecom posiljkom, a ne ovako. To kaj je on izivciran, je njegov problem, a problemi se ostavljaju doma a ne na poslu. Da radi kod mene sad bi kupio krpice i bio na burzi!