View Single Post
Staro 04.09.2006., 21:47   #31
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Vucko Pregled postova
Ajde se skulirajte. Arogantni? Probaj ti provest cijeli dan sjedeći i slušajući kakve sve ljudi imaju probleme, pa onda biti ozbiljan još.

Ja vas ne razumijem. Niti u jednom dućanu nisam imao problema, a pogotovo u Linksu, di su momci stvarno super ( i prodaja i servis). Osim kaj im ne trebaš crtat kaj oćeš, još se moš i zafrkavat s njima...

Kaj ste osjetljivi, katastrofa...

I inače, Links ima samo trgovinu na Trešnjevci i u Rijeci jednu...A što se tiče ove na Trešnjevci, samo riječi pohvale...

A što se narudžbi tiče, zamoliš ih da ti jave preko mail-a ili kada dobiju da ti rezerviraju komad...

A i dobro ti je reko, nije on Nostradamus da zna kada će nešto doći, za to postoji šef nabave.
Pa kaj ti sada glumis lol. Oke ovo, nisam ni ja imao problema, ali poanta je u tome da je bio arogantan, a o tome da nije nostradamus. Pa ***ote, ako imaju samo tu trgovinu u zagrebu i samo tu u rijeci mozda znaju kada im sto dolazi. Meni su svaki put rekli kad nesto dolazi i tako sam znao da nesto dolazi, jer da neznaju da nesto dolazi mozda bi mi rekli da to nesto ne dolazi ili da neznaju sto dolazi slijedecom posiljkom, a ne ovako. To kaj je on izivciran, je njegov problem, a problemi se ostavljaju doma a ne na poslu. Da radi kod mene sad bi kupio krpice i bio na burzi!