ako nisi tolki ati fan ili nvidiot, malo razmisli. prema meni je ati ponovo otišao korak dalje kod grafičkih u odnosu na nvidiu koja me kod nekih poteza podsjeća na intel, slično kad je ati izbacio 9700 (koji je i danas solidan, a pogledaj kolko je star) i onda derao gforce4 i fx da se sve prašilo. tak i u ovom slučaju, kod high end graf. par frameova razlike u korist 1900 vs 7900 i obratno i nije nešto, barem meni. ali kad se pogledaju feauturi koje 1900 nudi u odnosu na 7900, ja bi dao laganu prednost radeon-u i to zato jer bi i novije igre (oblivion se ne mora spominjati, i to sigurno i sam znaš) koje će izaći vjerojatno bolje raditi na radeon-u, (oni pixel shader, hdr+AA, avivo vs pure video(koji se mora kupiti,ali ne znači da je lošiji), a 7900 zbog svojeg dizajna će prebrzo zastariti odnosno nudit će manje mogućnosti od konkurencije a time novci koje baciš na nju ti neće puno značiti i morat češ prije u nadogradnju (a cijena dolaskom g80 če vjerojatno dosta pasti i onda češ poludjet), a kolko vidim u linksu za 2500 se može kupiti sapphire 1900xt sa 512 ram-a, a ne vidim neki 7900gt sa 512 ram za tu cijenu.