Citiraj:
Autor Matth€w
Ili ako bi ju baš morao OC da mi igra ne šteka il tak nekaj sličnog...
|
Primjerice da imam potrebu za karticom tipa X1900XT i da mi onda neka igra trza...fino bi ta ista igra išla po kratkom postupku. Da nisu u stanju napraviti (a bome zadnjih godina izgleda da (neki) nisu) igru koja je optimizirana kak spada i da dela na karticama tipa X1900XT (ili jače)...ne valja im pos'o.
Glavno da se forsira fizika, pa Quad-SLi, pa ovo, pa ono, to Vam treba, bez toga nemrete ni Windowse pokrenuti kak sapda, u tome je budućnost igranja i igara...čista glupost pod etiketom
Designed For Preseravanje.
Kaj se tiče clockanja svega i svačega (pogotovo skupih komponenti), ja nemam ništ protiv. Nek se clocka. I sam sam prije koji tjedan dobil "skurenu" 9600Pro od frenda s faksa. Čovek se na kartici uredno iživljaval, pa malo memoriju pretjeral, pa GPU, pa kartica odbila poslušnost i...hop nema slike na monitoru. Nabavil on novu, a ovu staru prosljedil meni, pa ako hoću nek si zemem, ali da on sumnja da dela. Kartica je kod mene prodelala sprve, malo se trebal smanjiti clock GPU-a i memorije da se skorigiraju artefakti. I eto za rad u Windowsima i Q3, dušu dala...a 0 kn koštala.
Moje isprike na blagom OT-u. : sweating