View Single Post
Staro 03.09.2006., 23:20   #23
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor slink Pregled postova
Ti si probao... Svaka cast, ali znam (100% sigurno) sto se dogadja s renault-ovim kljucevima kad su blizu mobitela... Kad smo preuzimali automobile (thalia, pa kasnije megane 2) u oba navrata su nas upozoravali i u prodaji i u servisu, kako se dogadjalo da se auto moze otkljucati, ali ne i upaliti, te da su otkrili da je krivac za to bas mobitel...

Za druge marke ne znam, ali renaultu ocito mobiteli ne pasu...

Vi isprobavajte i dalje, ali ja znam da necu, jer bi me moglo lijepo opaliti po dzepu, kao sto neke i je...
Joj daj bobo ne trkeljaj niti tvoj traktor niti lada nemaju kod na kljucu tak da te nema sto opalit.

Miljardu ljudi valjda drzi kljuceve od auta uz mobitel.

Konkretno meni je moj pau u sve oblike prljavstine, starom je od sluzbenog renaulta pao u more, drzi ga uz mobitel 0/24. Rezervni kljuc bio cijelu zimu u blatu u vrtu (ispo iz fascikla), Starom je od njegovog auta kljuc sredstvo za doc do nedostumnih mjesta i kad mu se neda ic po zlicicu njime mjesa kavu (lijepo pise gore water prof), ja sam cak svog uspio ostavit u kompu zatvorenog 3 dana, pa mu nista nije bilo od sile ''smetnji''. To sto pricas je glupost.
Fleks je offline