Evo probao sam ga još malo pogurati ali ništa od toga, na 2650MHz (265x10) je radio u potpunosti stabilno tek na 1.525v, na 2700MHz je radio NESTABILNO na 1.550v a za nižu voltažu nije htio ni čuti, a bome preko te voltaže neidem. Na čipsetu nisam dirao voltažu. Tako da sam ga vrato na provjerenih 260x10= 2600MHz, jer neželim da krepa zbog pišljivih 50~100MHz. Na tome mi radi u potpunosti stabilno već par tjedana ali ako mu spustim voltažu matične ispod 1.7v odmah radi probleme, tako da ako spustim na 1.6 ili defaultnih 1.5 mogu se oprostiti od 2.6GHz odnosno 2.5GHz (sa 1.5), tek mi 2450 može bez dizanja napona čipseta

Nije do rama, probao sam ga drmati i do 3.2v ali kao da ništa nisam ni mjenjao. Očito mi matična malo čudna. Ali stavio sam joj svoju pastu, a kučište je bolesno provjetreno pa mi temp ne prelazi 39~40stupnjeva na čipsetu pod punim opterečenjem (stupanj do 2 toplije nego na 1.5) , pa mislim da joj nebi trebao biti preveliki problem. Ono "mislim" je ključna riječ. Zaključak bi onda bio : procesor- gornja granica 2.7GHz na čemu nema teorije da ga držim zbog potrebne voltaže, ram-koliko sam skužio odličan je i ne koči me ali iz razloga koji ste naveli ima skoro 20% manju propusnost na 4 modula u odnosu na prijašnja 2

, matična-traži previsoku voltažu kuja jedna ali valjda neće krepati... Ma kao što rekoh stabilan je i ima da dere ovako, a u dogledno vrijeme kad mu vrijednost bude na razini 2 krafne od čokolade ima da procesor guta voltažu od 1.6V a matična od 1.8V