E ovako....cito sam dosta vasih postova gdje se hitachi hvali zbog tisine i temperature (kao i samsung) odem u store i kupim jedan kao iz naslova. Prije toga spremljena disketica za sata raid drajvere, u biosu sve nastimano za sata diskove i pocela instalacija lagano. U samom pocetku instalacije vidim ja nije to to, a o cemu se radi sace te cuti. Naime....instalacija krenula i ono sto mi je odma privuklo paznju je roštiljanje ali ne malo nego ogromno i dok se zavrsila instalacija temperatura diska je bila poprilicna. Temperatura manje vise me ne zanima(mada bi volio da mi kazete par rijeci i o njoj) ali daj molim vas recite mi jel normalno ovo ovoliko rostiljanje. Imam maxtora 20 gb ultra ATA 100, al ovaj ovaj hitachi rostilja ko svinja jedno 6-7 puta vise(glasnije) od maxtora. Sta da radim, jel moguce da je ovo rostiljanje ovoliko da sam se zezno pri kupovini? pomagajte, ako ovo ne smije ovako biti ide sutra odma na reklamaciju, mada vjerujem da ce biti problema kod reklamacije posto kopiranje ide bez problema s vecom brzinom od moga starog maxtora i windozi se dosta brzo dizu bez problema?
e da da malo dopunim sa jos nekim informacijama mozda pripomognu..
Ploca mi podrzava samo sata 150 diskove, ali brijem da neke ne-kompatibilnosti nebi trebalo biti posto je i instalacija i kopiranje podataka proslo sve bez problema, mada opet zelim da budem siguran tako sto ce mi to neko potvrdit
tacne oznake diska:
Hitachi Deskstar, 80 gb, 8mb keša
proizveden may 2006
model HDS7280080PLA380
p/n: 0A30356
MLC:BA1760
CHS16383/16/63