View Single Post
Staro 15.07.2003., 15:58   #7
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
hmmmmmmm...

Citiraj:
Originally posted by AMD
Znam da trebam memoriju, ali jučer sam se istovaril za proc., matičnu, kučište s napajanjem, prednaponsku zaštitu za napajanje i modem tak da sam ti sad u kur..
Čak mi ne radi niti dual mod jer memorije nisu iste.
Daj mi reci ti jel ti koristiš Easy Tune4 jer meni se otvore samo senzori, a od clockanja u windowsima štaga.
To sam dobil na instalacijskom CD-u.
a ja sam mislil da sam najgori!!!

pogle,ak si dooobro instaliral sve sa mainboard diska u tray-u dole,desno ti se pokaze blinkic za gigabyte utilities,otvoris,nadjes et4 i voila!!! no problemo!!!(koristi advanced postavke na et4,jer tam mozes SVE stelat do bola!!)
kazem ,ako si DOBRO instalirao,ak ne ,mislim da ce trebat terenska intervencija u vidu leteceg medvjedica(mitzek,ne!!??) pa da to postelamo ,jer fakat je steta da sjebes novu i skupu plocu radi.......recimo neiskustva,to je OK,ne??
druga stvar...ne krkaj plocu sa losom memorijom ,ak hoces ici daleko... polako i pricekaj dok ne ubodes nekaj jako pa onda frlji kolko hoces!! ovak imas dobrih izgleda ,da kad ti rikne memorija da bbi mogla(mozda,mozda,ne!1)jos nekaj povuci za sobom,a to zasigurno ne zelis??

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote