Citiraj:
Autor mITZEK jr
meni je cijela kuca povezana kablom!!
a imam aktivnih 4 kompa!za silu jos se dva upogone(slozeni samo treba kljiknut gumbic i stavit igre)!!tak da bi se moglo rec da imam afiniteta za lan!!tak da kod mene tko god dodje mozemo odmah igrat!!!
al fali mi pravo drustvo za lan(hardocore gejmeri ili ekipa koja mi bar malo moze parirat!!
@terminator nabavi tanjur pa cemo wifi-em halat!!
|
Sto se tice instant LANa kod mene su dva kompa alltime povezana, i LAPTOP (Acer TravelMate 2003LM) kad stari nije na poslu

. A sto se tice broja partyja koje smo odrzali, to je jednostavno nemoguce prebrojiti. Ovo je prvi koji sam slikao i iznio u "javnost".
A sto se tice hardcore igraca kod nas nema takvih. Ima nas par ali to nije to. Moj buraz, ja i onaj lik sto je sam na slici (uslikan iz profila sa ogromnim kezom) smo jedini koji "redovno" igraju, mada sam i ja u zadnje vrijeme sve vise inaktivan. Nase podrucje je Warcraft 3 ( i pojedini modovi).
U glavnom ovaj LAN je bi ojedan od najboljih, ako ne i najbolji.
Najveci LAN je bio za srpsku novu godinu (14. januar (ne znam kako se kaze na hrvatskom) ove godine). Nas 12 u jednoj ogromnoj prostoriji. 8 je bilo povezano onim D-Linkovim switchom, a ostatak je bio bridgeovan....
@neko ko je sponeuo LAN u podrumu Imali smo i mi takvih ideja. Kontali smo jednu garazu kupiti ia u nju natrapati kompove za igranje, a kod kuce da imamo bilo sta sto moze na internet (ono osnovno). Ali od toga nije bilo nista - ljenost.