View Single Post
Staro 02.09.2006., 23:23   #29
froger
Registered User

Datum registracije: Sep 2006
Da jos objasnim neke stvari. Po struci sam dipl pravnik i time zaradjujem za zivot, al sam doma okruzena sa strojarima, te su me oni uvukli u 2-d i 3-d modeliranje. To mi je bilo zabavno, pa sad njima pomazem oko catie i autocad-a. Svoje doma ne pitam za savjet oko graficke kartice, jer se i igraju, pa su mi savjetovali skupe kartice (ATI 7900gt mislim da se zove model), a to mi je van pameti po cijeni. Po vasim savjetima vidim da su u igri dva modela: ovaj ati x300se i nvidia 7300gs. Najniza razlika izmedju tih dviju kartica je 70kn. SAd je pitanje bih li ja tih 70kn osjetila na performansama za ovo sto ja trebam (kvaliteta slike i performanse pri crtanju (modeliranju)) ili meni ko nekom ko te stvari ne kuzi sve bilo isto.
Imam neki dojam da sad jos manje znam neg kad sam postavljala pitanje.

Ispricavam se ak sam "tupava" i gnjavim.

P.S. Moji doma mi kazu da je za Catiu najbitnije da kompjuter ima dosta rama, dok graficka moze biti i 64-bitna (ma stogod to znacilo?!?).

P:P.S. Evo sad dobih i informaciju da jedan prijatelj ima kompjuter sa integriranom grafickom karticom i da na njoj vrti catiu bez problema.
Kako mi objasnili, to znaci da bih mogla crtati (modelirati) i sa najjeftinijom karticom jer je ona obicno bolja od integrirane (tako mi rekli).

Zadnje izmijenjeno od: froger. 02.09.2006. u 23:40.
froger je offline   Reply With Quote