Citiraj:
Autor sick_boy
Kad smo već kod StarCrafta - 'oće bit nastavka (ne mislim na proširenje ovoga, niti na nove kampanje, nego na full novu verziju, 2.0)? Nešto se pričalo o tome prije par godina, ali u zadnje vrijeme sve je obavijeno velom tajne.
Sorry na OT.
|
Meh, već se nekoliko godina spekulira o SC 2. Ja postam na jednoj stranici koja se bavi starcraftom i pro gamingom u Korei. Svaki čas izleti neka vijest o SC 2, ali ništa nije potvrđeno. Većinom su to fake vijesti.
Također, spekuliralo se da će Blizzard nakon SC: Ghosta početi raditi na nekoj strategiji. Nakon što je projekt propao Blizzard je počeo tražiti level designere koji bi bili zainteresirani za razvijanje strategija kao što su WC i SC. Najvjerojatnije se ipak radi o Warcraftu 4 a ne o SC 2. Da su novce koje su uložili u SC ghost uložili u SC 2, mislim da bi im se višestruko isplatilo.
Također prema glasinama SC 2 se već radi dugo, ali oni ne želi izbaciti na tržište igru koja nebi bila izbalansirana (rase). Kao što valjda znate, SC je jedna od rijetkih strategija u kojoj su rase dosta dobro izbalansirane.