Citiraj:
Autor glista
subjektivnost je u ovom slučaju i jedino mjerilo, jer ne postojim ja zbog OS-a već OS zbog mene jel? e ako OS postoji zbog mene onda ću si ja njega prilagoditi u mjeri kojoj ja to želim i kako ja to želim (u skladu sa svojim potrebama i među okvrima onih ograničavajućih faktora koje sam već spomenuo) a tu onda nema mjesta objektivnosti....
|
Ako se usporedjuju mogucnosti dvije stvari, u ovom slucaju 2 OS-a, odnosno njegovih "dijelova" onda se moze napraviti objektivna usporedba, te se iz te usporedbe moze doci do vise zakljucaka, a jedni od njih su. Koji OS ima vise mogucnosti u vezi toga, te da li su one iskoristene, odnosno da li postoje programi za to koji su u mogucnosti iskoristiti tu prednost OS-a, te u jednom i u drugom slucaju razlozi zasto je takvo stanje, bilo da se radi o igrama, CAD programima... A ono o cemu ti pricas se ja 100% slazem, ali ja jos uvijek drzim da je ovo forum na kojem bi se trebalo moci odvojiti subjektivan dojam od objektivnog kod ovakvih rasprava tako da korisnik moze odvagati sto mu koji OS po kojem pitanju pruza te prema tome napraviti svoj subjektivan odabir. Meni je to u redu sve dok korisnici ovog foruma raspravljaju sukladno kolicini svog znanja o toj temi, jer nije u interesu nikome gledati nekog kako prica o necemu o cemu malo zna. Evo, ja sam mislio da znam cijenu RedHat komercijalnih distribucija, a ispalo je da neznam, netko me upozorio na to i ja se ne mislim izvlacit i izmisljati neke razloge, nego prihvacam i iz ove sam rasprave naucio jednu novu informaciju, jer smo ipak ovdje svi da naucimo nesto.