View Single Post
Staro 01.09.2006., 08:55   #1
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Jučer sam shvatio zašto su Shrotex napajanja shit !

Imam Shrotex napajanje od 400W i nikad nisam komentirao na forumu, nego bi se smijao čitajući kada netko daje 300 i više kuna za napajanje. E pa sada sam prosvijetljen.

Kupio ja novu DVDRW pržilicu i spajam je umjesto stare. U kompu sam imao jedan otpojeni CDROM i pomislim spojiti ću i njega za čitanje CDova. Uz to još sam dodao i Zalmana VF700 na 5V koji ne koristi konektor na 6800LE nego je spojen na molex. I još povrh svega jedan 80mm vent da mi upuhuje zrak u kučište. Uz sve te izmjene su još dva HDD u kučištu.

Idem ja isprobati pržilicu i zapržiti prvi DL medij. Ma kakvi... javlja pover kalibrejšn eror. Izvadim... stavim ponovo...probam.... ništa ista stvar. Nervoza se lagano dizala. Isprobam običan DVD-RW sa raznim divxima. Zaprži ga, stavim ga u standalone player, nemože ga pročitati. Isprobam običan DVD+R, ne prolazi verify...... gotovo prža ne radi...sad je moram ići reklamirati. Vadim je van i spremam u ruksak da sutra s posla idem na reklamaciju.

Vozeći se jutros na posao nešto mi je sinulo, jedan sitan detalj. Kod dizanja windowsa, splash screen se dizao u dvije faze, prvo je bio osjetno tamniji da bi za par sekundi došao na normalnu razinu osvjetljenja. Pomislim pa nije moguće da je problem u napajanju to su gluposti. I na poslu na kompu otpojim postojeću i spojim svoju pržilicu..... ostatak priče nagađate ... prža prži glatko ko švicarski sat.

Dakle tražim preporuku tihog (htio bi 120mm vent od ispod), pouzdanog i financijski što povoljnijeg napajanja koje mora napajati 2xHDD, DVDRW, CDROM, 6800LE, floppy, tvtuner, vf700 (5V), 80mm vent (7V) i naravno mbo.
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote