Citiraj:
Autor segregator
A ti bi recimo mogao naučiti da su windowsi proprietary sustav i da M$ ima pravo reći što je standard, a što nije pod WINDOWSIMA. Ali ti si ko i obično narcisoidno zaglibio u nekakvo samodokazivanje i vjerojatno zaboravio sa smo pričali o standardnom izgledu sučelja pod windowsima, što se recimo ISO komiteta apsolutno ne tiče
|
Oke, bar si priznao da nema standarda!
Citiraj:
Autor segregator
Ne, sve koje ja znam su uglavnom rekle "za...bi to i daj mi nazad pisaći stroj". Sve tamo negdje do pojave Wordstara
|
Cijeli zivot se uci, a sami dokaz da danas moras znati koristiti te programe kao uvjet da dobijes posao potvrdjuje cinjenicu da nemas bas izbora. Mozda bi njima u pocetku bilo lakse koristiti samo pisaci, ali samo u pocetku. Razlika u brzini se ne moze usporediti lol
Citiraj:
Autor segregator
Ja mislim da na ovom forumui ne postoji čovjek s kojim ti možeš smisleno razgovarati. A to opet dovodi do pitanja...da li si u pravu ti ili svi ostali
|
Postoje ljudi s kojima moze normalno razgovarati, ali zanimljiviji mi je ovaj dio o tome da li si u pravu ti ili svi ostali. U pravu je istina, a istina je samo jedna. Linux je u sustini bolji OS od windowsa. A o tome da ce neka kompanija raditi program za windows prije nego linux nema veze s tim. Uostalom, nije da je Intel radio koliko se sjecam bolje procesore od Motorole, pa tko je uspio?