View Single Post
Staro 01.09.2006., 01:22   #95
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova

Ne, mogao bi nauciti sto je standard, koji eto, BTW, ne postoji u svrhu "kreiranja lijepog i intuitivnog sucelja za segregatorova tetka". Mislim da je to prilicno bilo razvidno od pocetka no ti iz nekog razloga uoprno odbijas nauciti znacenja nekih rijeci.
A ti bi recimo mogao naučiti da su windowsi proprietary sustav i da M$ ima pravo reći što je standard, a što nije pod WINDOWSIMA. Ali ti si ko i obično narcisoidno zaglibio u nekakvo samodokazivanje i vjerojatno zaboravio sa smo pričali o standardnom izgledu sučelja pod windowsima, što se recimo ISO komiteta apsolutno ne tiče

Citiraj:
X25 jos uvijek jest standard.
Opće prihvaćen, očigledno

Citiraj:
Neobicno mi je drago, posebno sto se tice VMS-a. Ipak, ocito si nesvjestan da su tipkacice (ili danas popularne Stefice) nekad davno uredno radile na pola toga sto si naveo u nekakvom emacsu, viu ili wordstaru, sludjene mainframeom, terminalnim DB klijentima u telnetu i svim cudima, da bi nakon tjedan dana bile brza i produktivnija od svog admina u sufranju diskom sintaksom koja vuce na Sanskrt, pamcenju debilnih komandi i slicnim operacijama. Sile prilika dovele, uzrokovane najprije ekonomskim pitanjima, dovele su ih do PC-a a time i Windowsa, sto je pretvorile Stefice koje su rasturale vi/emacs bolje nego stanoviti gurui Berkeleya u kvocke koje su nesposobne stavit disketu bez pomoci lokalnog admina. A cudi me, obzirom da si pun iskustva kao i mat, da nemas pojma o tome, ili pak namjerno presucujes.
Ne, sve koje ja znam su uglavnom rekle "za...bi to i daj mi nazad pisaći stroj". Sve tamo negdje do pojave Wordstara

Citiraj:
Predragi segregatore, i sam vidis da nije tako, ali ako je tebi gust podilaziti sam sebi, be my guest. Kao sto rekoh, uz ne poznavanje pojmova "standard", "Linux" i koristenje istih u sve krive svrhe, tesko mozemo smisleno razgovarati.
Ja mislim da na ovom forumui ne postoji čovjek s kojim ti možeš smisleno razgovarati. A to opet dovodi do pitanja...da li si u pravu ti ili svi ostali

Edit: btw, to je bio moj zadnji post u ovom threadu, a pošto sam vidio dosad da tvoja uvijek mora biti zadnja, u skladu sa "pametniji popušta", ja odustajem

Zadnje izmijenjeno od: segregator. 01.09.2006. u 01:47.
segregator je offline   Reply With Quote