Citiraj:
Autor Lesa
ma nema šanse da ti je to do proca ili grafičke. Ako meni sa dva Semprona na 1.4Ghz i 9800pro na defaultu u DX7 radi savršeno, nema teorije da tebi ne radi zbog hardvera. Kakvih više rama na grafičkoj, ima 7600GT sa 256Mb i na tome mora letiti...prije da je neki softverski problem ili kaj već...
|
Ma znam, moralo bi letjeti, ali eto ne leti

Upravo sam odigrao dvije mape na DX9, bilo je stekanja, par puta sam poginuo zbog tog...
Sve je hardware-ski ispravno, u potpunosti, svaki dio ponaosob radi savrseno.
Problem se javlja i sa potpuno friskim Windowsima(samo driveri instalirani), i to na vise verzija Windowsa.
Eh da sam u Zg da odnesem komp u Links, nek mi naplate koliko god hoce i jos bih im dao i baksis

Samo da mi to srede.
Cak sam nosio komp ovdje u Tuzli u servis, zovu me isti dan, kazu napravljeno, a ja se cudim: "kako su mogli napravit za dva sata, pa ja taj problem imam vec dugo vremena i nema sta nisam radio?!"
Kad ja dodjem tamo, platim 22KM(tj. 80kn) da pokupim komp, pitam tipa sta je to bio krivac, on kaze: "nisu uopce bili instalirani driveri za maticnu." A ja sam kad sam predavao racunar lijepo im rekao da nije do drivera, da to ni ne pokusavaju...
Uglavnom, zatrazim ja da vidim na licu mjesta je li problem rijesen, kad gle cuda, ne dizu se uopce Windoze!!! Dodju u fazu podizanja(di je onaj loading screen) i samo zaglave. A ja sam odmah znao do cega je. Tip je(moron kakav jest) samo punkuo nove drivere za maticnu preko postojecih i pritome jos instalirao i IDE drivere, koji su u biti krivac za problem podizanja. Mislim tip radi u servisu a ne zna da se na nForce4 ne instaliraju IDE driveri ni za zivu glavu!!?? Nit zna za Driver Cleaner?! Kaze nikad cuo???
Ja po**dio i ostavio komp u servisu, dosao nakon tri dana, situacija identicna kao kad sam ga i donio. Rijesio je problem sa podizanjem(zapravo ne znam da li bi i rijesio da mu ja nisam rekao da to ucini?) a igre jednako stekaju. I on meni tvrdi :"eto igro ja sat i po Cod2, nista ne trza..."
A ja sta cu nema druge nego nosit komp kuci, dzaba sve...
Sorry na dugom postu.