Citiraj:
Autor segregator
Upravo tim kojeg sam naveo
|
Osim sto je postalo krajnje eklatantno da si u ovoj temi tabula rasa, jos si i bezobrazan i jos stosta, da ne budem prost i nekulturan. Kada shvatis sto je *standard* i tko ga donosi te znacenja rijeci kao sto je "guideline", primjerice, mozemo kvalitetno nastaviti ovu diskusiju. Ovako, ti sumom, ja drumom...
Citiraj:
Sorry, ali ne kužim. Pa u svim autima je volan, kvačilo, kočnica, mjenjač brzina na istom mjestu.
|
Nije. A princip rada i nacin koristenja jos manje.
Citiraj:
Kao u Windowsima. Za razliku od npr Linuxa. A to je ono što j...e tetka
|
Navike tvog tetka iskljucivo su njegov problem. Da je tetak citavo vrijeme visio po Unix radnim stanicama, rekao bi isto za Windowse sto ti sada kazes za Linux distribucije.
Citiraj:
Sto ljudi sto ćudi. Ja recimo isto to mislim za tebe
|
Tvoje misljenje i status quo su dvije fundamentalno razlicite stvari.
Citiraj:
Autor mat
segregator ti je lijepo rekao. ne vidis vezu. ne shvacas sto se prica. sljepo lupas svoje jer mislis da nesto znas. quotaj molim te recenicu u kojoj sam ja rekao da imam nesto protiv linuxa, open sourca i sl.
|
Horza je s***ao search, pa ne mogu quotati. Sjecanje me, Bogu hvala, jos uvijek dobro sluzi, a i nisam jedini, pa ako bas i inzistiras, zamolit cu ga da mi iskopa taj tvoj post.
Citiraj:
dobro ja znam koji OS se koristi na googleovim serverima. i nikada nisam rekao da tu nije linux pobjednik. i svaka cast.
|
Vidis, interesantno, ali bas tu Linux nije ni blizu pobjednika.
Citiraj:
pricamo o krajnjim korisnicima i tome da ti tvrdis da je MS smece a linux rula,
|
Jel? Gdje to? Au contraire, ljubek, ti si taj koji tvrdis da M$ rula, a to jednostavno nije tako. Tvoje usko misljenje da na svijetu postoji samo M$ i "Linux" sprijecava te da percipiras cinjenicu da imam podjednako nisko misljenje i o M$u i o Linuxu opcenito.
Citiraj:
te da ce se ljudima "jednog dana otvoriti oci". sto je totalna glupost.
to je sve od mene, idem gledat voyager
|
Osim Linux issua, vidim da ti ni izbor Treka nije neko veselje...