View Single Post
Staro 31.08.2006., 21:09   #90
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Upravo tim kojeg sam naveo
Osim sto je postalo krajnje eklatantno da si u ovoj temi tabula rasa, jos si i bezobrazan i jos stosta, da ne budem prost i nekulturan. Kada shvatis sto je *standard* i tko ga donosi te znacenja rijeci kao sto je "guideline", primjerice, mozemo kvalitetno nastaviti ovu diskusiju. Ovako, ti sumom, ja drumom...

Citiraj:
Sorry, ali ne kužim. Pa u svim autima je volan, kvačilo, kočnica, mjenjač brzina na istom mjestu.
Nije. A princip rada i nacin koristenja jos manje.

Citiraj:
Kao u Windowsima. Za razliku od npr Linuxa. A to je ono što j...e tetka
Navike tvog tetka iskljucivo su njegov problem. Da je tetak citavo vrijeme visio po Unix radnim stanicama, rekao bi isto za Windowse sto ti sada kazes za Linux distribucije.

Citiraj:
Sto ljudi sto ćudi. Ja recimo isto to mislim za tebe
Tvoje misljenje i status quo su dvije fundamentalno razlicite stvari.

Citiraj:
Autor mat Pregled postova
segregator ti je lijepo rekao. ne vidis vezu. ne shvacas sto se prica. sljepo lupas svoje jer mislis da nesto znas. quotaj molim te recenicu u kojoj sam ja rekao da imam nesto protiv linuxa, open sourca i sl.
Horza je s***ao search, pa ne mogu quotati. Sjecanje me, Bogu hvala, jos uvijek dobro sluzi, a i nisam jedini, pa ako bas i inzistiras, zamolit cu ga da mi iskopa taj tvoj post.

Citiraj:
dobro ja znam koji OS se koristi na googleovim serverima. i nikada nisam rekao da tu nije linux pobjednik. i svaka cast.
Vidis, interesantno, ali bas tu Linux nije ni blizu pobjednika.

Citiraj:
pricamo o krajnjim korisnicima i tome da ti tvrdis da je MS smece a linux rula,
Jel? Gdje to? Au contraire, ljubek, ti si taj koji tvrdis da M$ rula, a to jednostavno nije tako. Tvoje usko misljenje da na svijetu postoji samo M$ i "Linux" sprijecava te da percipiras cinjenicu da imam podjednako nisko misljenje i o M$u i o Linuxu opcenito.

Citiraj:
te da ce se ljudima "jednog dana otvoriti oci". sto je totalna glupost.
to je sve od mene, idem gledat voyager
Osim Linux issua, vidim da ti ni izbor Treka nije neko veselje...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote