Citiraj:
Autor mat
samo ako sigurnost ne postoji, sto u Win XP nije slucaj.
|
Ako aludiras na USER/GDI logiku u win32k.sys driveru koja se za razne API-je pozivalo preko dxg.sys; to je istina, ali nije apsolutno nikakvo opravdanje.
Citiraj:
zasto kad ima Personal Computer i moze na njemu igrati 100 puta bolje igre nego na Playstationu?
|
De gustibus...
Citiraj:
instalacija svakog HW-a ili SW-a na WinXP ide po rutini koja je vec dosadila koliko ju svi znaju.
|
Da? Hoces se kladiti?
Citiraj:
Open, next, next, kvacica tu, kvacicu makni, finish. Driver? Nema problema. Ne radi? Click here for more help... Install this, install that. Sad radi.. Super. TO je user friendly.
|
Postoji razlika izmedju idiot i user frinedly.
Citiraj:
Knopix i Ubuntu sto sam ja vidio su cista kopija Win GUI-a.
|
I kakve tu veze ima Linux s originalnoscu?
Citiraj:
nefunkcionalan po pitanju toga da ne mogu kad mi se sprdne editirat malo neki audio, pa zaigrat WoW, pa neku pucacinu, pa onda trkeljat po netu, pa si napisat batch fajl da mi bude to i to lakse, onda malo pisat seminar itd. nefunkcionalnost znaci kada se Personal Computer pretvori u one-purpose Computer
|
Ne igram se, pa cu zanemariti WoW i pucacine, no sve ovo ostalo mozes i na vecini Linux distribucija. U ovom trenutku, jedino polje na kojemu Linux zaostaje za Windowsiam je proffi 2D. Ostalo je sve tu, ili pred kraj portanja.
Citiraj:
niti sam rekao da sto znam o Linuxu puno niti si ti pametniji ako mene prikazes glupim pa se zato uopce necu upustati u jos jednu flame nastrojenu raspravu s tobom, obicnim balavcem koji ce se za koju godinu tuc po glavi radi svih gluposti sto je izjavio. ja govorim na temelju svog iskustva koje nije malo. to je sve.
|
Mate, ovaj puta nadmasio si samog sebe. Daj sapu! Sto se tice tvog "nemalog" iskustva, svaki komentar je suvisan.
Citiraj:
bas suprotno. uzmi slicne institucije na primjeru Win XP pa ces vidjeti sto usporedba, a ne pozitivan primjer jedne strane, govori o favoritu "debate"
|
Ako ciljas na kolicinu racunala, opet si promasio bit, no nije vazno.
Citiraj:
nikako da shvatim zasto onda se uopce obazires i trosis svoje, koje ocito smatras suprotnim, vazno, vrijeme na mene, nevaznog
|
Zato sto pricas pizdarije, a mene, eto, dopalo par minuta vremena viska i ne vidim razloga zasto se iz tvog smjera mora cuti "Laze selo, lazu ljudi" u aranzmanu lokalnog ansambla.
Citiraj:
zaboravljas da to nisam samo ja. nego vecina IT zajednice koja "se igra" i kojoj "su windowsi ugodniji".
|
Vecina "IT zajednice" se *ne igra*. Vecini "IT zajednice" je *nebitno* na kojem OS-u radi. Vecina "IT zajednice" nisu tvoji mali prijatelji s kojima igras WoW.
Citiraj:
osobna zamjenica u prvom licu je tu buduci da se svrstavam u pripadnika te zajednice.
|
Ne, osobne zamjenice su tu zato sto si narrow minded.
Citiraj:
i znas sto? bas nam je dobro.
|
Vama?
Citiraj:
uzivamo u onom sto radimo, placaju nas za to i svaki dan naucimo nesto novo.
|
To je neka Tito-like deviza? A sto ti to radis da te placaju za to u IT-u, mate, o mate? Administraciju, koliko vidim, i ne bas...
Citiraj:
zivce koje ti gubis na svoje krizarske pohode cuvamo za djevojke, sefove i slicne svakodnevne iritantne, a opet tako drage i lijepe trenutke
|
Sinko, ostavi se jeftine psihoanalize i neidi bez kurca u svatove. Slatki ste mi vi ignorantni trolleki kada se uhvatite "Freud for dummies" u nedostatku kvalitetne materije za diskusiju. Zalosno...
Necuveno! Koristis zao Google, koji glavnini svojih servera drzi na... uff, ne mogu to ni izgovoriti, povrijedilo bi te previse.