View Single Post
Staro 31.08.2006., 18:46   #137
TomCat_Ri
Premium

TomCat_Ri's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor zlatko Pregled postova
Ja mislim da dobar dio vas malo puno filozofira. Postavljate vrhunske zahtjeve za prosječnu opremu. Dobar dio vas ni ne pročita upute za montažu. A sve lijepo piše. I kad se tako napravi i sve lijepo radi. I mreža , i printer i ruter i sve. Negdje sam već napisao da povremeno pregledate i svoje kućne tel. instalacije. One znaju unosit velike probleme i korisnicima ISDN, a posebno adsl. Onima koji testiraju uređaje i software puno uspjeha, a ostalima -čitajte upute.
Ma tko filozofira. Pa taj 555 u T-Comu cijene gotovo 1200 KN i ja samo želim da za te novce rade one funkcije koje on na sebi ima. Nemoj mi samo govoriti da si ne znam naštimati kućnu mrežu... Daj shvati da 555-ica ne radi u svim segmentima kako spada a da USR-ov router za 800 KN radi super, bez greške sa čak i više opcija.
: suicide
Na kraju krajeva, Port Triggering je banalna funkcija i to mora raditi... al ne radi. Jednostavno ne propušta portove prema Intranetu dok Port Forwarding radi al to mi nije dovoljno.
Firewall je u komi totalnoj... a što je najgore, taj glupi router drži IP adresu još 3 minute nakon što te centrala "otkači". To je apsolutno neprihvatljivo jer praktički ne radi osnovna funkcija routera kako treba a to je brzi reconnect za 6-7 sec.
TomCat_Ri je offline   Reply With Quote