Citiraj:
Autor Milentije
@Vucko Je l se brise ona stampa sa daljinca (brojevi,...)? Kako si postavio one paarametre za snimanje? Treba mi neki normalan kvalitet, a da ne zauzim previse mjesta (jer sam za sada ogranicen sa 80GB diskom). Pod normalan kvalitet mislim na to da kad nesto narezem pa ga nekad kasnije budem gledao da ne bude neka s***ana rezolucija, da mi se slika c***a, zvuk kasni/prednjaci slici,.....
|
Gle, ja sam kupio rabljenu tu karticu, kod čovjeka je bila valjda 2 godine i više. Kod mene je godinu dana. Štampa, kako ti veliš, je kao od prvog dana. Niš se nije zbrisalo.
Parametre za snimanje? Ja ti držim na MPEG2-optimal, cca. 1h snimanja zauzme oko 2GB. Ja snimim, pogledam seriju/film i odma brišem.
Moš slobodno staviti na normal quality. Igraj se sa postavkama, snimi si pola minute pa vidi kakva je razlika u slici i megabajtaži.
Moš i staviti da ti odma meće u Divx il Xvid, ali ja nisam to isprobavao.
Ja ako oću snimiti neki film pa ga staviti na CD, onda ga konvertiram sa AutoGK-om
Također, postavka capture audio stavi na none -> onda ti nakon nekog vremena neće kasnit zvuk za slikom. Record volume na 100, ostalo sve defolt (barem kod mene). Još si samo središ brightness i contrast i to je to. Nađeš programe i exportaš si ih u neki fajl, tako da kasnije nemaš opet problema sa traženjem.