gle, linux neće nikada postati općeprihvaćen zbog MS-a niti ikoga drugog. problem je u korisnicima (a naravno, ponajviše o administratorima i IT managerima) koji su još uvijek neobrazovani, lijeni i ksenofobični. tak da.... tek kada se to promjeni, projekti poput GNU aplikacija i OS-ova (poput GNU Linuxa i onog GNU-ovog kernela koji sam zaboravio kak se zove) će moći zaživjeti. ne prije toga. mislim... kad mi ljudi poput Denisa (Beren) još uvijek unatoč tome što provode jako puno vremena sa zabrijolcima poput mene govore "Ma s Linuxom se niš nemre... mora se uložiti beskonačno vremena da bi se nešto instaliralo ili konfirguriralo".
iako je ta rečenica neistinita i ne stoji već godinama, većina ljudi se "ne da krstiti". i to je to. pa čak niti oni totalno open-minded poput Berena i još nekih koje poznajem a isto tak briju.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|