Citiraj:
Autor Perki
Načelno to funkcionira i u novijim verijama Virtualdubmod-a no opet, česti su problemi baš sa sinkronizacijom (pogotovo prilikom reenkodiranja). Moguće je da u tom zecu leži grm. Bez obzira jel u tom problem ili ne, CBR mp3 ostaje kao preporuka.
No, ja bih se vratio na početak i pokušao s nekom drugom aplikacijom za gledanje i snimanje. Čujem da je recimo Mytheatre, jako dobar. Btw, Meedio kao takav više ne postoji, prodali se ljudi yahoo-u.
|
AutoGK koristi VDubMod, ali pitanje je koje on opcije podesi u Xvidu. Audio definitivno nije problem. Kazem, probao sam i CBR i VBR, rezultat je uvijek isti. Kodiranje videa je kljucan faktor za uspjeh ili neuspjeh. Znam za Meedio. Steta, cinio se dobar. Probat cu s Mytheatre i Dvbviewerom da vidim da li je MP krivac.
Citiraj:
Autor LAcy
Ja bih pokusao staviti vanjsku antenu. Ako koristis neki od programa koji pristupa hardware-u na niskoj razini (recimo za ocitanje frekvencije, temperature i sl.) moze zbog toga trznuti. Probaj kod nekog drugog karticu
|
Problem je sto nemam vanjsku antenu, a glupo mi ju je kupovat ako nije u tome stvar. Nisam uspio ni naci nekog za posudit. Probat cu smislit nesto da ipak i to isprobam.
Nikakav slican softver nije bio pokrenut.
Ako ne uspijem rijesiti to trzanje, bi li ti mozda htio uzeti karticu na probu? Najbolje bi bilo da ju isproba netko tko ima provjereno dobar setup. Tako bih bio siguran da li je problem u driverima/kartici ili kompu/anteni.
Citiraj:
Autor flood
Importaj file pomocu avisynth skripte u VDub ne VDubMod.Kodiraj CBR ili VBR ali spajaj sa Nandub-om...Najbolje je kodirati video i audio zasebno,barem po mojim iskustvima...
|
.mpg u VDub i onda demux?
Citiraj:
Autor LAcy
Super je sve to sto mu savjetujete ali to je popravljanje loseg mpeg file. Treba naci uzrok zasto gubi frame-ove.
|
Imas pravo. Vise-manje sam problem kodiranja rijesio, ali to prvotno trzanje me izludjuje! Jos jedna zanimljivost: cini se da prilikom gledanja nema problema, samo kada gledam snimljeni materijal!