View Single Post
Staro 29.08.2006., 17:04   #16
ranGO
Premium
Moj komp

ranGO's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Cijene su im fakat dobre ali su velki telci.

Kupio sam fotic kod njih ali ne onaj koji sam htio.

Nazvao sam ih oko 13h i pitao dali imaju jedan Cannon i zena mi kaze a ga imaju na skladistu i da mogu doci oko 18h po njega. I tako ja dodem tamo oko 19h i naravno cudno me gledaju pa su se poceli izvlaciti da im nije jos stigla roba da dodem sutra jer vjerojatno i nebude danas. Nista pitam ja koji imate sada tu fotic Cannon ili Olimpyusa oko cca 2000kn.Imali su za oko 2300 Olympus SP310 koji je u istom rangu sa onim Cannonom ali ima 1mp vise. Nista stari i ja gledamo fotic znamo sve o njemu jer smo gledali njegove rewieve i dolucimo ga uzeti + xd card. Doslo je malo vise ali stari uzima na master na rate pa nije toliko bitno. Tako zena pocne ispunjavat ugovor i mi smo zatrazlil da ga isprobamo da vidim jer sve sljaka. A ona na to ako nesto nije sa njime mozete se obratiti servisu jer je racun napraljen. WTF???? Halooooooo? pa nisam niti izaso iz ducana a ti bi mene vec na servis,stari bi poludio i bacio joj ga u galvu,ali sve je radilo pa nije bilo potrebo. Stvarno cudan pristup kupcima.
Poslje sam kupovao slusalice za 50-tak kuna i sve je proslo uredu.Cak je i bilo moje prezime na njima.
ranGO je offline   Reply With Quote