Citiraj:
Autor Mad_Duke
Oke je članak, ali mi je jedna stvar zapela za oko. Kad se spominjala prednost od GX2 graficke kartice u Open-GL naslovima pise ovo:
"
(kojih doduše ima relativno malo, a s vremenom ih više neće ni biti)
"
Mene zanima zašto ih više ne bi bilo?
Zato što ga više ne gura presvetli bili...
|
Bit će naslova dok god je id software prisutan

, a ima još razvojnih studija koji će i dalje koristiti OpenGL kao glavni. A treba spomenuti i 3d profesionalce koji neće tako brzo skočiti na vistu ako će perfomanse npr. AutoCAD-a biti lošije od onih u XP, a nešto se spominjalo kako će vista podržavati opengl samo preko drivera od grafičke.Ako ništa drugo postoji i linux, kojem je OGL glavna komponenta po pitanju 3d-a.Možda čika deBil misli pretvorit PC u Xbox : lol2 :
evo zanimljiv članak po pitanju kvalitete prikaza ATI vs NVIDIA:
http://tinyurl.com/edlah
Citiraj:
Vidim da jako kudite hladnjak i njegovu buku i to na vise mjesta, ali onaj tko kupi tu karticu mislim da si moze priustit Accelero ili VF900. Za razliku od GX2 kod koje si osuden na referentni hladnjak/e i buku koju on proizvodi/e.
|
dodatno bacanje novaca, ali ko ima neka.
Citiraj:
I za kraj jedno pitanje Kada dolazi u Hrvatsku Radeon X1650 Pro, koje su mu specifikacije i hoce li podrzavati Crossfire "bez kabela" ili to tek dolazi sa XT verzijom?
|
kolko sam imao prilike vidjeti na net-u vpu-600, ram na 1.4 i crossfire bez kabla. ali će biti zanimljiv i gforce 7900 GS koji bi trebao konkurirati x1650.