View Single Post
Staro 11.07.2003., 13:43   #6
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
prvo znam da netreba napdati nove na forumu ali jebote sta ti mislis???da je ovo chat????
pa nevise svi po cijeli dan i cekaju da netko napise pitanje, vecina skoci jednom dnevno na forum.....
a sad - BS moze prikazivati titlove i na vcd filmovima koliko se sjecam, ja sad koristim onaj mv2 koji je netko nedavno bio preporucio, program je super.istina, vecinu filmova koje imam u tom formatu netreba prevoditi jer dovoljno znam njemacki
od paketa codeca mozes staviti nimo codec pack, on je vjerovatno najbolji....normalno nemoras instalirati sve sto ti on nudi, samo najvaznije audio video codece, ostale ako ti bas podleti neki film kodiran u njima jer ih nevalja imati previse
inace svrtan je dobro rekao - u slucaju da ti stvarno nijedan program neda tittlove na vcd-u moze koristiti taj g400 plugin, mislim da je sastavnio dio nimo-a.....
za titlove ako ti bjeze a nemozes naci ispravne ili mozes skiniti neki subtitle editor i promijeniti brojke s njim (malo brojanja, pustis film i kad netko nesto kaze stopas kolko ce biti potrebno da je pojavi prijevod za to i tu brojku uneses u editor) ali i vecina novijih playera (za bs nisam siguran, on mislim ne) daje ti mogucnost da to promijenis, dkale da titlovi kasne ili zure xxx sekundi/framova
greg SE je offline   Reply With Quote