View Single Post
Staro 29.08.2006., 09:28   #18
bdelac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2002
Ako ti kamera toliko puno znači uzmi k510.
Inače je display na strani k700, ima veću rezoluciju i to se jasno vidi. Ovaj od k510 je dosta zrnat bar prema onome što sam vidio, negdje sam čak i čitao da su 256K displayi marketinški trik i da nisu puno bolji od ovih 65K. I tipkovnica ima bolje osvjetljenje na k700.
Imam k700 10 mjeseci, sa softwareom nikad problema-odmah sam flashao na zadnji, jedino mi je baterija pala sa 5 dana na 3-4 dana. Joystick mu i nije tako loš, osim ako ne igraš igirice pa ga razvališ, ja za sada nisam imao problema osim kada sam ga ovog ljeta ponijeo na plažu pa je malo zaštekao, vjerojatno su mu sitne čestice pijeska ušle unutra. Samo sam ga propuhao i vozi dalje bez problema. Kućište bi mu moglo biti bolje, bar što se poklopca baterije tiče, jer se većini ljudi rasklima nakon 3-4 mjeseca - meni se nakon 8 mjeseci. Gurneš malo papira ili spužve i to je to, nema problema ako ne switchaš SIM kartice. Mobitel je stvarno super i jedan od boljih za novce, ako ne i najbolji. Jedino da mu je kamera bolja, ali ja rijetko kada slikam tako da mi to ne znači ništa, a tu je i spremnik za poruke koji bi mogao biti veći.
bdelac je offline   Reply With Quote