Inace nemam bas nekog prevelikog iskustva sa informatickim ducanima pa neznam da li je ovo normalno...ali znam da me optimum nece tako skoro vidjeti
Odlucio sam se kod njih uzeti proizvod koji nema bas u svakom ducanu, na nabava.net pise da imaju doticni proizvod, a na on-line cjeniku nije unesen.
zovem ih oko 12h (rade od 9 do 20) da provjerim da li ga imaju ili ne. zvao sam vise puta, ali nitko nije odgovorio na poziv.
kako sam tako i tako morao obaviti nesto u tom dijelu grada odvojio sam pola sata i osobno navratio do ducana oko 15h. unutra dva djelatnika i niti jedan kupac osim mene, jedan od djelatnika kaze da proizvod nemaju. zatim me opet upitao o kojem se proizvodu radi i rekao da ga ipak imaju na skaldistu.
Receno mi je da ce proizvod biti raspoloziv u ducanu od pola sest pa na dalje.
Za svaki slucaj pitam da li je u redu da dodjem oko 18h, na sto djelatnik odgovara da ce proizvod sigurno biti raspoloziv u to vrijeme...
Uzima moje ime i broj mobilnog telefona...
Kako stjecajem okolnosti nisam motoriziran, a zivim na drugom kraju grada do doticnog ducana mi je trebalo cca sat vremena (i jos sat vremena za nazad). Svejedno sam se odlucio vratiti isti dan...
Dolazim u ducan oko 19h, nakon desetominutnog cekanja dolazim na red i isti tulavac (da se fino izrazim, bez spominjanja rodbine) sa kojim sam razgovarao prvi put na moj upit odgovara da proizvod nije raspoloziv jer da su imali guzvu i dostavljac nije mogao donijeti....blablablabla (stvari koje me se kao kupca apsolutno ne ticu)
Dok sam ja u laganoj nevjerici, tulavcu ne pada napamet da se isprica (uopce izgleda da su im nepoznati pojmovi: molim, hvala, izvoli, oprosti...a nekakve barem profesionalne ljubaznosti nema niti u naznakama) nego govori kako ce proizvod imati sutra i da ce mi se javiti na mobilni telefon : bonker2
Ako nesto ne podnosim, onda ne podnosim kada netko na ovaj nacin trosi moje vrijeme i zivce. Osim sto je bezobrazno i ponizavajuce, neprofesionalno je. Time su pokazali koliko cijene svoje kupce.
-----------
Optimum je ovime izgubio potencijalnog stalnog kupca, a potrudit cu se da ih izgubi jos.
Moj dojam je da nije rijec o velikoj firmi i stvarno ne razumijem kako si mogu dopustiti takav odnos sa kupcima: giljotin