View Single Post
Staro 10.07.2003., 23:18   #3
violeta
Registered User

Datum registracije: Jul 2003
Kao prvo želio bih se zahvaliti KOVI koji je jedini skupio hrabrosti , znanja i dobre volje da bar pokuša odgovoriti na moja pitanja. Istina je da sam toga puno pitao ali po meni je to logičnije negoli da postavljam 10 zasebnih pitanja.KOVA ja ti znam da mogu na bs player koristiti titlove ali ti očito nisi dobro razumio moje pitanje koje je bilo postavljeno a ono je glasilo dali postoji mogućnost gledanja filma u VCD formatu preko bs playera jer tako bih mogao koristiti titlove jer kada gledam takav film preko power DVD-a tada nemogu koristiti titlove.Što se tiče codeka ja ti ih imam barem 10-ak na CD-u ali sam čuo od jednog poznanika koji se bavi profesionalno instaliranjem softwera te mi je on rekao da koristim samo jedan paket codeka kako se oni nebi mješali te mi stvarali probleme pa sam zato postavio pitanje vezano uz codeke jer sam mislio da postoji nekakav poseban paket codeka koji bi bio među boljima. Pošto ja to nisam znao i nisam od onih tipova što čuju odmah u to povjeruju zato sam postavio to pitanje na forumu jer mislim da zato i služi ovaj forum kako bismo pomogli jedni drugima.Još jednom puno hvala i čujemo se.POZDRAV
violeta je offline   Reply With Quote