View Single Post
Staro 10.07.2003., 20:41   #65
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by segregator
Pa normalno da sereš, po meni ti si 10-godišnjak koji pokušava ovdje steći neki "ugled", a kako znanje škripi, onda se moramo malo puhati (kako to već kod djece ide) kako znamo nešto što nitko drugi ne zna itd.

"Puno,puno lipi stvari moj meštre, samo ne smin kazat, e!" što bi reka Keko
ti si stvarno idiot, mozda ti imas 10 godina????ili se samo tako ponasas.....
ja ovdje nemoram stvarati nikakav ugled i za razliku od tebe niasam ovdje novi da moram srati kako to vec ljudi rade.....
i nikad nisam rekao da znam nesto sto nitko drugi nezna
postavimo to ovako......recimo da za nekakav procesor svi znaju na kojem je clocku, kojem FSBu, koliko ima tranzistora....ima i ljudi koji znaju malo vise od toga....
nisu se s tim rodili vec su to procitali negdje, vjerovatno tamo gdje masa nije zagledala....ja imam po ovim mladjim generacijama manu da puno citam, kako je knjizevnost u kurcu citam sve sto mi dodje pod ruku kad mi je dosadno....
recimo narodne novine, tehnicka izvjesca raznih manje ili vise poznatih tvrtki........ti to neradis ocito...nema frke, ja sam ionako lud
ali nemozes onda iz opcih informacija srati nadugo i nasiroko, malo vise stiva o sranjima na koje ocito drkas i kojima sanjas nebi ti skodilo jer se neprestano ponavljas.....a tko got se neslaze s tobom sere......
to je "ugled" koji si ti uspio izgraditi do sad, previse podsjecas na IMF norca
greg SE je offline   Reply With Quote