Citiraj:
Autor Zond
Igrali smo 1989 sa njima, igrali smo 1994 (vec opjevana) i sad 2006 (sluzbene utakmice). Zanimljivost da se i 1994 igralo 15.09 dok se ove godine igra 16.09.
A vec zadnje 2 godine igramo sa njima u pripremama, 4-2 i 2-1 pobjede u tim susretima.
Sanse su 50-50.
|
Kolko sam danas videl, još je Auxerre mislim 3, odozada na tablici. Mislim, ako ih sada ne dobijemo, mislim da nećemo nikad. Stvarno sam bio ponosan na onih 90min u Londonu...
Dinamo mi napokon ima momčad s kojom mislim da stvarno mogu napraviti nešto u Europi.
Htio bih da Chago igra, jer nemrem gledat onog "logoraša" Agića u sredini, ali mislim da, i ako se on oporavi, mislim da će mu trebati tekmi da postane onaj stari...
Kolko sam skontal, ove godine se igra Liga UEFA, što ne? Nakon ove tekme grupiraju se skupine, slična kao i u LP?
Nego, ja mislim da Dinamo ima igrače za Europu (makar to bila UEFA, neka, malo po malo...samo da se nakupimo nekog iskustva) ali ono što ja mislim je da njima fali kondicije za 90 europskih minuta. Kada nema kondicije, pada i koncentracija...
P.S. Da moj post ne bude totalni OT, pročital sam da je sudac danas poništio Costi gol nakon minute zakašnjenja. Što bi? Ima li repriza emisije HNL-a?