View Single Post
Staro 28.08.2006., 00:42   #11
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Vucko Pregled postova
Žele reći da je stacker ipak za koplje jači...
cak i za 2...jedna od najbolje slozenih ventilacija(dobro na cent 5 onaj 8 cm vent koji pokriva sam 2 diska je zaheba al ajde)koje sam vidio...nije svejedno puknut vent sim tam i to je to...al sto se tice stackera...UF...moje drugo kuciste enivej antek...chif...ne svidaju mi se kliping sistemi...za razliku od cm-a...nazalost stacker nema isti kao i centurion....koji mi se vise dopada...DEBELO vise...

well za te pare stacker ti je way to go...(ja osobno smatram da bui trebao bit oko 850...900 krznatih...al dobro...nema veze)

cm od kucista mi se najvise svidio...

inace definiraj lose dobro...recimo shif antek imaju skoro iste sisteme prikljucivanja, srafljena itd...(chif kopija nateka 4 the record) i recimo jako mi se dopada onaj plasticni kavez za ventove...MINUS mos sam stavit 25mmsiroki vent...npr siri vent(deblji) bi jednostavno visio...dok se pak kod cma nemora rezat mrezica...sve ti ima + i -...osobno bi cmu dao najmanje minusa...(stacker ima prebolesnu ventilaciju) a ima tendenciju biti JAKO tih

ispuh gore...usis dole...i standardni naprijed nazad vjetar...ma kuciste i pol...osobna preporuka...ak ne...idi na antek amg plusview ili plusview 2(moj favorit od anteka) al on pak ima ak se dobro sijecam 5x 80mm ventove...zastarijelo...

mc_fish je offline   Reply With Quote