View Single Post
Staro 27.08.2006., 17:12   #4
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Vako ja nemam front vent i IMHO niti netreba ga biti mada neki krvnički brane taj princip po onome što sam ja ustanovio to je nepotrebno, jedino oprevdanje za upuh općenito je (na ATX-u naravno) da ti treba da puše baš na neku vruću komponentu ali što god to bilo moraš ga neutralizirati još malo jačim ispuhom da ti ne poremei cirkulaciju kroz kantu...

E sad to je tako sa malo bolje projektiranim kantama kao što je moja a vjerojatno i ova tvoja mada nisam puno gledao kakva je tako da IMHO ako je unutra 120mm na ispuhu eventualno ako ima mjesta za jopš koji dodaj ga a ako nema onda nemoj ništa... Napajanje sa dobrim protokom i ovim 120m iza proca bi trebalo biti sasvim dovoljno da ohladi bilo koji Socket A jer ja sam imao SAMO PSU 12cm na ispuhu na svom Tbredu dugo vremena i sve je bilo tip top...

Glede kućišta ako ti se sviđa uzmi ga, iako ja bi uzeo Chembro Gaming Bomb u jer je dosta jeftinije a isto je kvalitetno a što se zalmančeta tiče ja sutra idemu zg i meni moj plavi više netreba pa ako oćeš trejdam ti ga za recimo 2 DVD-a sa igrama ili nešto drugo meni korisno...
Nemam kutijicu više od njega ni onu pastu ali ako ti to dvoje netreba onda ti ga dam pod rečenim uvjetima...
Bit ću oko 10.30-11 u Dubravi ali prolazim kroz cjeli grad tako da se možemo negdje naći...

Inače ovo moje ti je kineska kopija Raidmax Scorpia 868W i fakat se da skockati kabovinje i protok je dobar sa 2x80mm na 2400 i 1000rpm-a iza je sve 5... Jedni nedostatak je malo lošija završna obrada limova unutra pa moraš pazit na prste...
Tako da ako oćeš fakat jeftino proći imaš ga u MDS-u...

E da papst je IMHO preskup za to što dobivaš...