View Single Post
Staro 27.08.2006., 11:38   #11
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ja mislim da bi ti ADSL bio bolja stvar jer im je 1024/192 (ja mislim da je 192) 80kn pretplata(makar ja u racunu dobijem oko 64kn) +20kn promet od 512MB koji platis bez obzira da li ga potrosis i onda jos svakih 512MB jos +20kn.

Kod kabelskih veza imas u vecini slucajeva neogranicen promet ali puno sporiju vezu.A ako ti trazis nesto brze od CarNeta onda to sigurno nije 128/64 veza koju platis oko 100kn a nije nis puno brza. U nekoj teoriji ti bi sa svojim modemom skidao cca4kb/s a sa ovim bi skidao cca 10kb/s to je duplo ali i dalje je sporo.

Na T-com.ovim stranicama imas uvid u sav promet koji si postigao tako da uvijek mozes paziti koliko si skinuo. Ako mislis skidati filmove, igre i takve velike stvari onda ti se ADSL mozda i ne isplati jer platis 20kn 512MB , a kod 'prijatelja' platis CD 10-15kn ak me kuzis.{Moderatori, nemojte ovo svatit kao promociju ilegale na forumu,samo probam covjeku pojasnit }

Ali je zato super jer ti sve brzo radi i uvijek si mozes priustit neki novi Driver, par Albuma i tako to.
I mislim da nema razloga da ce ti s vremenom ADSL postat spor, ja ga imam vec 2godine,stalno igram nesto Online ili si skidam muziku i jos uvijek mi je brz
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote