View Single Post
Staro 27.08.2006., 03:39   #38
JuVe
Premium

JuVe's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor blozer Pregled postova
Koja sam ja budal Kako sam propusti mbo.. aj ostalo ali to...
A šta češ tak ti je to kada ti mensa kaže da Iq neznatno veći od sobne temperature. .Tolko o shpu
Budem probao sa servisem... Šta mislite jel su ovo OK cijene?
Popravak računala ( ak je samo softver) 100kn.

Popravak računala. ( ak je naprimjer grafa otišla).
-Otkrivanje problema 50kn ( mušterija me nazove i kaže komp ne radi blablabla) ja dođem kod nje i vidim kaj ne valja . Pa preporučim šta da kupi i za koliko.. Npr vemil.. ja odem tamo to kupiti iodem mu ugraditi i to naplatim još 50-100kn
Pala mi na pamet jedna ideja... (to se meni češće događa, neke su pametnije a neke ne baš )
Umjesto da budeš još samo jedan dosadni prosješni serviser kompjutera, budi originalan! Kako? Znaš ono kad ti dođe vodoinstalater ili neki drugi majstor i donese ogromnu kutiju s alatom, raznu opremu i dijelove koji bi eventualno mogli zatrebati? Zamisli situaciju... Mušterija te nazove, ima nekakav kvar na računalu. Dođeš na lokaciju (50kn), ustanoviš kvar (50kn), otkloniš kvar (50kn). Ako je kvar hardverske prirode, pregorio proc: prokopaš po aktovci, izvadiš dva modela proca koji odgovaraju slotu na matičnoj i predložiš da ga ugradiš na licu mjesta (besplatna ugradnja+xxxkn proc). Slično s modemom, grafičkom, memorijom... uglavnom, kompletna usluga! : goood :
JuVe je offline   Reply With Quote